Deutsche Version Vakantie Eifel English Version Vakantie Eifel
Informatie over dit Aanbieder:
Campingpark in der Enz
Klik op de afbeelding om te vergroten
Campingpark in der Enz
Campingpark in der Enz
Terrasse
Schwimmbad
Restaurant
Zelten
Gruppen
Kinderprogramm
Dauercamper
Campingplatz
Sanitäranlagen
Sanitäranlagen
Mobilheime
Mobilheime
Mobilheime
Der Platz
Adres op de kaart


Adres

Campingpark in der Enz

In der Enz 25
54673 Neuerburg

Aanbiedingen

camping, Caravanstallingen, vakantie huizen, restaurantsOverzicht
Classificatie van het huis:

Camping in der Enz - Gezellig kamperen in de Duitse Eifel

Camping In der Enz is de ideale camping voor een prettige en ontspannende vakantie in het prachtige Eifelgebied. Het park is gelegen in het groene Neuerburgerland, op loopafstand van het middeleeuwse plaatsje Neuerburg. Of u nu op zoek bent naar rust of juist lekker veel wil ondernemen, op Camping In der Enz zult u heerlijk kunnen kamperen.

  • Gratis internet over de hele camping
  • Kiosk
  • Caravan & Camperservicepunt
  • Restaurant

Sanitair
Het sanitair bevindt zich in het hoofdgebouw, is modern en ruim. Gladde materialen op de wanden, veilige antislip tegels op de vloer in een fris en modern design. Aan het milieu is ook gedacht, want alle kranen zijn waterbesparend en de verwarming van water en pand gaan met zonnecollectoren.

Kinderen & mindervaliden
In het sanitairgebouw zijn twee speciale units. Een voor de verzorging van uw baby of peuter en een volledig ingerichte ruimte voor mindervaliden en rolstoelrijders. Deze ruimtes kunnen zonder betaling worden gebruikt.

Wassen & drogen
Camping in der Enz beschikt over een apart ingerichte ruimte met daarin een wasmachine en wasdroger. In het hoogseizoen is er een intekenlijst in de receptie, zodat de wachttijden niet teveel oplopen.

Campingterrein
Het terrein van de camping bestaat voor het overgrote deel uit gras, is vlak en per kampeerplaats is er ongeveer 100 vierkante meter beschikbaar.  Alle plaatsen en voorzieningen zijn goed bereikbaar over vlakke en rolstoelvriendelijke paden. Het terrein ligt midden tussen de bossen en langs de paden staan bomen en sfeervolle lantaarns.

Jaarplaatsen
Op Camping In der Enz zijn op dit moment 20 jaarplaatsen, gelegen op een apart gedeelte van de camping. Er zijn op dit moment geen jaarplaatsen vrij.


Spelen op Camping in der Enz
Op Camping In der Enz is er ruim de gelegenheid voor uw kinderen om te spelen. De speeltuin is in 2014 geheel vernieuwd met leuke, uitdagende speeltoestellen en een veilige trampoline.
 

Aanbiedingen in dit huis en in de nabije omgeving
Beleven en ontspannen
Zwembad Tennisterrein (buiten) Paardrijden Kinderspeelplein Wandelmogelijkheden Fietsroutes Mountainbiking Nordic Walking


Eten & drinken
Restaurant

Dienstverlening van het huis

Terras Aangepast aan gehandicapten Kindvriendelijk Seniorenvriendelijk Speciale voorzieningen voor kampeerauto's

Ligging en omgeving

Aan de bosrand


Legende